X

Cookies maken ons aanbod gebruiksvriendelijker en effectiever. Door de site te bezoeken, gaat u akkoord met gebruik van de cookies.

Lees meer Ok

Lookbook spring-summer 2018

De nieuwe 'Optical illusions' collectie

De John Miller designers hebben voor de Spring-Summer ‘18 collectie het thema ‘Optical Illusions’ gekozen. Geïnspireerd door architectonische vormen in steden en innovatieve 3D printtechnieken. Deze inspiratie is vertaald naar mooie overhemden met bijzondere dessins.

Laat je inspireren! Deze collectie is verkrijgbaar in de (online) winkels! Bekijk de collectie hier.

Our bestseller: this luxury printshirt

Dit voorjaar staan groentinten weer centraal in het modebeeld.

Een absolute musthave van voorjaar ‘18 is dit stijlvolle printoverhemd op luxe structuurdoek.  Je hebt de keuze uit verschillende zomerse kleuren waaronder de fashionkleur olivegreen. Uiteraard kun je ook kiezen voor de mooie blauwtinten, skyblue en navyblue.

Dress up in luxury blue

Super-de-luxe
Deze business overhemden met super-de-luxe structuurdoeken passen goed binnen dit thema. De overhemden lijken van veraf uni blauw, maar wanneer je de stof van dichterbij bekijkt zie je een fraai mini dessin.

Easy care kwaliteit
Deze 100% katoenen two ply stoffen hebben een buitengewoon kreukherstellend vermogen. Dit comfort merk je tijdens het strijken én tijdens het dragen. Deze John Miller overhemden blijven de hele dag perfect door de constante pasvorm, de kwalitatieve, stijlvolle boorden en de knopen op stift.

Optical illusions

De overhemden met grafisch dessin zijn gemaakt in een comfortabele print op stretch kwaliteit. Door de stretch past het overhemd perfect en draagt het super comfortabel. De klassieke kleurencombinatie van donkerblauw met wit hoort in iedere herengarderobe thuis. Waarom dan niet in deze print uitvoering voor een meer uitgesproken styling?

Deze collectie is verkrijgbaar in de (online) winkels! Bekijk de collectie hier.